Google

Cainele antitabac face „victime”

Written on:martie 20, 2014
Comments
Add One

tigari contrab3În data de 19 martie 2014 inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Giurgiuleşti au confiscat  6 000 ţigarete de contrabandă cu ajutorul lui Bella, câinele specializat în detecţia de tutun şi produse din tutun  şi un autoturism cu locaşuri special amenajate  pentru  transportul  ţigaretelor  de contrabandă. 

În  dimineaţa zilei de 19 martie 2014, în jurul orelor 9,00, urmare controlului de specialitate efectuat de către inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Giurgiuleşti, cu ajutorul câinelui antitabac din dotare, au fost confiscate 5 000 ţigarete,  marca Winston. Ţigările erau ascunse în scopul sustragerii de la controlul vamal în locaşuri special amenajate prin decuparea barei faţă si sub capitonajul capotei unui autoturism, marca  Volvo, înmatriculat în Republica Moldova.

Ulterior, în jurul orelor 10,00, inspectorii vamali au confiscat 1 000 ţigarete contrabandă  diferite mărci (Ashima, Rothmans), timbrate în Republica Moldova. Ţigările erau ascunse în scopul sustragerii de la controlul vamal,  pe corp,  de către şoferul unui autoturism marca AUDI, înmatriculat în Bulgaria.

Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării cantitatea de 6 000 ţigarete de contrabandă şi autoturismul cu locaşuri special amenajate în vederea disimulării ţigărilor , aplicând amenzi contravenţionale în valoare totală de 10 000 lei.

Leave a Comment