Google

Butelia de GPL a unui autoturism „captusita” cu peste 9.000 de tigarete de contrabanda

Written on:aprilie 30, 2014
Comments
Add One

tigari contrabanda Siret1Politistii de frontiera galateni au descoperit peste 9.000 de tigarete de contrabanda intr-un locas special amenajat in butelia de GPL a unui autoturism condus de catre un barbat cu dubla cetatenie.

In data de 29 aprilie a.c., politisti de frontiera din cadru  Compartimentului Sprijin Operativ apartinand Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia contrabandei si evaziunii fiscale cu produse de tutun, au oprit in trafic, pentru control, in zona Port Bazinul Nou, un autoturism marca Audi, condus de Vitalie P. in varsta de 34 de ani cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova.

Existand informatii ca autoturismul respectiv este folosit pentru introducerea in tara a tigaretelor de contrabanda, persoana si autoturismul au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, ocazie cu care politistii de frontiera au descoperit disimulate intr-un locas special amenajat in butelia de GPL, cantitatea de 9.200 tigarete, marca Plugarul cu timbru de acciza R. Moldova.

Tigarile, autoturismul si persoana au fost predate lucratorilor Serviciul Supraveghere Fiscala Compartimentul Echipe Mobile din cadrul D.R.A.O.V. Galati, care au dispus sanctionarea contraventionala a persoanei cu suma de 5.000 lei si ridicarea in vederea confiscarii a tigaretelor in valoare de 1.024 lei si a autoturismului in valoare de 14.000 lei.

Leave a Comment