Google

Bun îi vinu’ ghiurgiuliu, dar nu la volan…

Written on:ianuarie 6, 2015
Comments
Add One

betivi in trafic etilotestTrei conducători auto sunt cercetaţi de poliţişti pentru săvârșirea unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, constatate în ultimele 48 de ore.

Poliţiştii Postului de Poliţie Fălciu, împreună cu poliţiştii Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu l-au depistat în după-amiaza de 03.01.2015 pe N. Marian, în vârstă de 35 ani, domiciliat în comuna Fălciu. Acesta a condus pe D.N. 24 A, pe raza localităţii Fălciu un autovehicul care avea expirată valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie. În condiţiile în care bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, fiind obţinută valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea sub influența alcoolului.

În noaptea de 03/04.01.2015, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Duda-Epureni şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au depistat un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. M. Petru, în vârstă de 62 ani, domiciliat în satul Ghermăneşti, comuna Drânceni, conducea un autovehicul pe raza localităţii Valea Grecului, comuna Duda-Epureni, deşi anterior consumase băuturi alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Huşi, unde i s-au recoltat probe biologice.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile Codului Penal.

În aceeaşi noapte, B. Mihai, de 42 ani, domiciliat în municipiul Huşi, a fost identificat de poliţiştii Biroului Rutier şi Biroului de Ordine Publică Huşi în timp ce conducea un autovehicul pe strada Alexandru Giugaru, fiind sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul obţinut a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Huşi unde i-au fost recoltate probe biologice.

B.Mihai este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenta alcoolului.

Leave a Comment