Google

Braileni cercetati pentru furt de produse petroliere

Written on:martie 4, 2014
Comments
Add One

benzina pompaPolitistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au intocmit lucrare penala pentru delapidare sefului mecanic al unui impingator, ce naviga pe fluviul Dunarea, care a vandut unui cetatean roman 400 litri de motorina.

In data de 03 martie a.c., in jurul orelor 11.00, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, care desfasura misiuni specifice de supraveghere cu ambarcatiunea din dotare l-au depistat in zona kilometrului 166, al fluviului Dunarea, pe cetateanul roman B.C., in varsta de 43 de ani, domiciliat in judetul Braila care transporta cu ajutorul unei barci din tabla propulsata de un motor marca Honda, doua butoaie din tabla incarcate cu un lichid avand mirosul si consistenta specifice motorinei.

Intrebat de provenienta butoaielor cu motorina, cetateanul a declarat ca le-a cumparat de la un impingator care naviga in amonte pe fluviul Dunarea, platind suma de 1.600 de lei, bani pe care i-a dat sefului mecanic al navei.

Colegii nostri au anuntat reprezentantii Capitaniei Portului Braila si pe cei ai Navrom Galati si impreuna s-au deplasat cu ajutorul ambarcatiei rapide in amonte pe fluviul Dunarea, in dreptul kilometrului fluvial 171 acostand la impingatorul aflat in deplasare.

A fost identificata persoana care a vandut motorina, in persoana unui alt cetatean roman, in varsta de 46 de ani, domiciliat in municipiul Braila si au fost ridicate probe din tancurile cu combustibil ale navei. Asupra persoanei a fost descoperita suma de 1.600 lei pe care B.C. a dat-o pentru motorina primita.

Cantitate de 400 litri de motorina, in valoare de 2.400 lei, barca din tabla, in valoare de 1.000 lei si motorul marca Honda, in valoare de 2.000 lei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar suma de 1.600 lei a fost depusa la Trezoreria Braila.

Celor doi barbati, politistii de frontiera le-au intocmit lucrare penala, acestia fiind cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de delapidare si complicitate la delapidare.

Leave a Comment