Google

Botoșaniul lui Macaleți a ajuns de …rahatul câinilor!

Written on:octombrie 5, 2017
Comments
Add One

„Bre! Mulți proști am văzut eu în viața mea, dar ca voi n-am mai văzut. Mă… duc în lumea toată! Și de-oiu găsi mai proști decât voi, m-oiu mai întoarce, iar de nu, ba”. Am început cu un citat din Prostia omenească de Ion Creangă. E actuală povestea. Se petrece în era internetului, adică în zilele noastre când oamenii mai au puțin și vor merge la sfârșit de săptămână să se relaxeze pe Lună sau pe alte planete. ~nsă problema rahatului de câine nu poate fi rezolvată la Botoșani.

Nu e poveste din păcate. E adevăraul gol goluț petrecut la Botoșani, în Republica Macaleți. Județul are, ca toate județele din Moldova, operator județean pentru colectarea deșeurilor. Acest operator a concesionat serviciul de salubrizare unei firme private. Așa-i modelul. Un Consiliu județean nu se poate ocupa de gunoaie. Oamenii au treburi serioase. Poate să pută gunoiul cât o vrea ei sunt domni, deci au treburi cu domnia.

La Botoșani s-a împuțit rahatul de câine de pute în toată România. Niște ziariști, să le spunem, care publică informații în mediul online, au semnalat faptul că rahatul câinilor comunitari, maidanezi ori cum or mai fi numiți în legislație, stă și pute. Cei care se ocupă cu salubrizarea nu cară asemenea gunoi. De la această informație care privește opinia publică șefu’ CJ, nea Costică Macaleți a luat foc. Și pac la războiu’, vorba lui nenea Iancu. Iar când șeful e supărat, slugile strigă și mai tare. Au început dând un drept la replică, dar nu acest fapt e important. Ce au scris slugile acolo e de tot râsul. Cică oamenii care au scris nu-s deontologi pentru că nu s-au informat bine, însă rahatul există și se caută soluții pentru rezolvarea acestei imposibile probleme.  O individă care perie șeful toată ziua, că noaptea nu știm ce face, dar vom afla, scrie niște aberații sub titlul drept la replică și menționează în final că acele aberații au fost produse de compartimentul relații publice, mass media, bla, bla. Nu ratați ediția tipărită de miercuri 11 octombrie unde citiți toată povestea rahatului de câine în care se scaldă județul Botoșani în frunte cu al său șef, nea Costică Macaleți.

Leave a Comment