Google

Botoșaniul a învins acasă și ocupă locul 5

Written on:februarie 12, 2020
Comments
Add One

Victoria botoșănrnilor în fața celor de la FC Hermannstadt a trimis pe Dinamo în play-out pentru al treilea an la rând! FC Botoșani a câștigat meciul cu Hermannstadt, scor 2-1, în cadrul etapei cu numărul 24 din Liga 1. Oaspeții au intrat pe teren convinși că vor lua toate cele trei puncte puse în joc. Sibienii au deschis scorul în minutul 29, după o prestație modestă a gazdelor, prin reușita lui Debeljuh, dar Ofosu a restabilit egalitatea, după doar cinci minute. 1-1 a fost și rezultatul primei reprize.

În partea secundă a jocului, moldovenii au reușit să preia conducerea abia în minutul 81, când Dugandzic a fost omul potrivit la locul potrivit și l-a învins pe portarul sibienilor. Astfel, Botoșaniul a stabilit rezultatul acestei partide, scor 2-1.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani urcă pe locul 5 în clasament și o lasă pe Dinamo fără nicio șansă la play-off, pentru al treilea an consecutiv.

Marius Croitoru nu se gândește încă la play-off: „Urmează două meciuri infernale!” Marius Croitoru (39 de ani), tehnicianul formației FC Botoșani, a declarat după meci: „Este devreme să vorbim despre play-off. Mai avem două meciuri, deci nu vreau să mă hazardez în declarații. O să fie două partide infernale. Dacă le vom aborda cu aceeași atitudine, probabil vom avea sorți de izbândă. Avantajul e că am alături de mine niște băieți incredibili. Sunt fotbaliști incredibili! Le-am explicat că n-ar fi bine să se sperie de ceea ce pot realiza. Mai avem de urcat două trepte. Am avut și puțin șansă în această seară, e bine să recunosc”, a spus după meci Croitoru.

Leave a Comment