Google

Botaniștii și mincinoșii

Written on:noiembrie 23, 2020
Comments are closed

Pamflet

E de plâns, dar la rubrica asta râdem. Azi râdem a pagubă. A fost odată ca niciodată o țărișoară independentă, pe mai multe planuri, care a intrat pe mâinile unor hoți și mincinoși. Ca să fure mint de îngheață apele. Așa au ajuns criminali. Ei calcă peste cadavre, ba chiar se cocoață pe mormanul de cadavre, ca să mai fure un vot-două în plus, pe lângă sutele de milioane de euro palmate până acum.

Ceata de hoți și mincinoși este condusă, ilegal și imoral, de o slugă a străinilor, care dă pe doi lei țara asta care a avut de toate. Acum vrea să dea gratis americanilor gazele românilor care au fost găsite în Marea Neagră.

Trădătorul acesta și slugile lui, care conduc această țărișoară bogată și furată zi de zi, spun că nu sunt bani pentru a da la copii și pensionari, dar sunt bani pentru a cumpăra încă vreo câteva avioane vechi. Cât e șpaga tovarășe ministru la avioanele alea vechi pe care le cumperi de la americani?

Întrebarea momentului este dacă ar mai fi așa mari mincinoși în țărișoara de care pomeneam dacă ar lipsi botaniștii? Cert este că sunt prea mulți botaniști în țărișoara asta. Am văzut recent că a fost reîncălzit subiectul fals, adică o minciună cât roata carului de mare în legătură cu ordonanța 13. Botaniștilor, gândiți puțini cu mintea din dotare, dacă aveți! Citiți acea ordonanță și o să vedeți că adevărul este altul decât cel fluturat de niște mincinoși ordinari, niște criminali care s-au cocoțat la putere călcând peste cadavre. Au murit oameni recent și mincinoșii, criminalii ăștia fac campanie electorală. Treziți-vă, oameni buni, că mai criminali ca ăștia care fură acum bani cu camioanele e greu de găsit chiar și-n țărișoara asta, cândva independentă și o forță economică în regiune.

Așadar, trucul e simplu. Botaniștii pun botu’ la minciunile acestor criminali. Criminalul șef turuie ca o moară stricată, spunând minciuni mai mari ca el și botaniștii îl cred. Până când?

După moartea unor nevinovați câțiva botaniști s-au trezit și au ieșit în stradă. Va dura mult protestul sau se vor lăsa prostiți de mincinoșii care vor să mai stea măcar un an la putere ca să mai fure câteva sute de milioane de euro.

Dacă poporul ar avea minte în dotare și ar mai și gândi cu mintea din dotare, atunci n-ar mai fi botaniști și mincinoșii ar ajunge după gratii, acolo unde le este locul.

Extrema de la Sănătate, celebrul ministru Măscuță, care a furat mulți bani și din comerțul cu măști, spune, după tragedia recentă de la Neamț, că răspunderea, vina este colectivă. Cică românii sunt vinovați că ei, liberalii, au condus ministerul Sănătății mai mulți ani decât PSD. De menționat că este un minister unde șpăgile sunt aproape la vedere și au multe zerouri în coadă. Păi dacă românii sunt vinovați că liberalii au condus prost ministerul Sănătății atunci la începutul lunii viitoare vor pune ștampila votat pe alt partid. Vedeți, oameni buni, de asta spuneam că sunt mincinoși ordinari. Ei au condus ministerul Sănătății mai mult decât PSD și acum spun că PSD este vinovat de neregulile din sistemul sanitar. Dacă și acum românii dorm apoi ce să le mai faci ca să-i trezești?

Sorry, the comment form is closed at this time.