Google

Blestemul cătușelor la Primăria Piatra Neamț

Written on:iunie 18, 2019
Comments
Add One

Se pare că deasupra Primăriei Piatra Neamț e vreun nor de cătușe. După Gheorghe Ștefan, primarul care a găsit cele mai bune soluții în scopul dezvoltării orașului de sub Pietricica, care a făcut un popas după gratii, următorul ocupant al fotoliului de primar, Dragoș Chitic, tot galben din punct de vedere politic, a fost condamnat recent la vreo 3 ani de închisoare.

Primarul municipiului Piatra-Neamţ, Dragoş Chitic, a fost condamnat, recent, de Curtea de Apel Bacău, la 3 ani de închisoare cu suspendare în dosarul privind schimbul de terenuri făcut între Primăria Piatra-Neamţ şi omul de afaceri Mihai Apopii. La aceeaşi pedeapsă, de 3 ani de închisoare cu suspendare, au fost condamnaţi şi omul de afaceri Mihai Apopii, fostul secretar al municipalităţii, Vasile Vişan şi evaluatorul Vasile Zăpor, se arată în sentinţa dată publicității de Curtea de Apel Bacău. Notarul public Alexandru Casapu şi fostul şef al Serviciului de Administrare al Patrimoniului din cadrul Primăriei Piatra-Neamţ, Marin Bordei, au fost condamnaţi la câte 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare.
Pe lângă condamnările la închisoare, instanţa le-a interzis şi anumite drepturi şi a decis că pe parcursul termenului de supraveghere, aceştia trebuie să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul D.G.A.S.P.C. Neamţ sau la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Piatra-Neamţ, pe o perioadă de 90 de zile lucrătoare.
Continuare în ediția tipărită a ziarului regional Informatorul Moldovei.

Leave a Comment