Google

Benzina se vinde cu peste 7 lei litrul, curentul electric și gazele naturale și-au triplat prețurile și guvernanții se joacă de-a numirile

Written on:octombrie 14, 2021
Comments
Add One

Maestrul Cristoiu spunea recent că Iohanis are probleme cu capu’ dacă se dovedește că numirea lui Cioloș e la „mișto”. Îl contrazicem pe maestru. Omul e pus acolo de străinătate, adică de cei care au numărat voturile, tocmai pentru a desființa România. Se vede clar ce a făcut până acum. În aceste condiții, omul a sănătos la cap și face rău poporului conștient. A luptat din greu ca să dărâme o guvernare care crescuse veniturile românilor din toate domeniile, o guvernare care a dat subvenții, adică a stimulat micii producători pentru a câștiga și aceștia o bucată de pâine degrevând astfel statul de o povară. Dacă un mic proprietar de teren, un gospodar de la țară sau de la oraș, voia să-și câștige traiul de zi cu zi pentru el și familia lui, se apuca să cultive legume și primea subvenție de la stat pentru asta. Pentru 1.000 de metri pătrați de teren cultivat cu legume primea 3.000 de euro. Omul mai vindea legume de 1.000-2.000 de euro cel puțin de pe suprafața cultivată și așa avea un venit care-i permitea să-și întrețină familia. Mulți români trăiesc cu salariul minim pe economie. Asta înseamnă aproape 5.000 de euro pe an. Dacă statul dădea 3.000 de euro, cetățeanul care cultiva legume câștiga mai mult decât salariul minim pe economie. E un venit mic, dar omul stătea acasă cu familia și avea cu ce să se întrețină. Occidentul s-a supărat însă că plecau mai puțini români la muncă la ei și cine ar mai fi făcut muncile grele și mizerabile în Germania, Franța sau Italia? Asta e realitatea. Pe aceste considerente a fost pus președinte Iohanis.

Au venit la putere, așadar, politicienii puși de Iohanis, care președinte este pus de Occident, în locul guvernării care s-a dovedit a fi pentru popor. Ce au făcut prima dată? Au nesocotit legile privind creșterea salariilor, pe etape, a pensiilor și alocațiilor pentru copii. Apoi au tăiat subvențiile acordate legumicultorilor. Au tăiat investițiile publice. Au dat drumul creșterii prețurilor la energie electrică și gaze naturale. Au scutit companiile din energie și băncile de taxe infime pentru acestea pe care le dădeau statului român. Ungurii taxează bogații, adică băncile și marile companii din energie și din alte domenii, iar banii adunați îi folosesc pentru a stimula natalitatea și pentru a sprijini categoriile sociale defavorizate. Oamenii lui Iohanis au eliminat orice taxe pentru bogați și au crescut cheltuielile pentru săraci. Exact ca-n epoca fanariotă.

Leave a Comment