Google

Beat a intrat cu masina pe terasa unui magazin

Written on:mai 19, 2014
Comments
Add One

accident sosea intrare oras si politistPe drumul comunal din localitatea Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime. Conducătorul auto implicat în accident a părăsit locul producerii acestuia fără încuviințarea polițiștilor.

Ulterior, acesta a fost identificat pe raza comunei Ștefan cel Mare, de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier, în persoana lui A. Eusebiu, de 26 ani, din municipiul Vaslui. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din cercetări, s-a stabilit că A. Eusebiu, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitatea Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui magazin. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane aflate pe terasa magazinului: un tânăr de 17 ani, din comuna Ștefan cel Mare (diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral minor, policontuzii”) și unul de 27 ani, din municipiul Vaslui (diagnosticat cu „policontuzii, traumatism lombar”).

Pe numele conductorului auto polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Leave a Comment