Google

Băutura îl duce după gratii pe un bârlădean de 19 ani

Written on:februarie 22, 2015
Comments
Add One

gratii catusePolițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Bârlad, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie, furt și loviri sau alte violențe.

În ziua de 19.02.2015, polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad au fost sesizați de reprezentanții unei societăți comerciale cu privire la faptul că un tânăr a sustras bunuri din magazin și a lovit un angajat după ce a fost prins.

Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale a rezultat faptul că în ziua respectivă, P. Valentin a luat de pe un raft o sticlă de băuturi alcoolice și a ascuns-o în vestimentație. După ce a trecut de casa de marcat, tânărul a fost oprit de un angajat al magazinului, care i-a solicitat să restituie bunul sustras. Ulterior a fost sesizată și Poliția municipiului Bârlad cu privire la infracțiunea comisă. În momentul în care P. Valentin a devenit violent și a încercat să fugă, a fost imobilizat de angajatul magazinului, care însă a fost lovit de tânăr în încercarea de a-și asigura scăparea.

În baza probatoriului administrat, P. Valentin a fost reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale și ulterior prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Pentru această faptă, Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

P. Valentin este cercetat de polițiști și în alte două dosare penale pentru fapte comise în luna ianuarie a.c.: o infracțiune de loviri sau alte violențe, victimă fiind un tânăr în vârstă de 23 ani și o infracțiune de furt în dauna unei societăți comerciale din municipiul Bârlad.

Leave a Comment