Google

Bate vânt de revenire în Dealul Copoului

Written on:septembrie 28, 2015
Comments are closed

poli csms iasi netACS Poli Timişoara şi CSMS Iaşi au terminat la egalitate, 2-2, în primul meci al etapei a 12-a din Liga 1. Au marcat Luchin ’47 şi Goga ’63 pentru gazde, respectiv Golubovici ‘9 şi Ciucă ’49 pentru oaspeţi.

Se pare că în Dealul Copoului bate vânt de revenire. După o perioadă mai grea, în care ieşenii parcă au fost urmăriţi de ghinion, dar nu şi-au schimbat antrenorul cum au făcut alţii de prin apropiere, trupa din Dealul Copoului dă semne că revine la forma bună. In etapa cu numărul 12, la Timişoara, băieţii lui Napoli au jucat de parcă erau acasă. Au deschis scorul în primele zece minute ale meciului şi puteau câştiga partida.

După 9 minute de joc ieşenii au deschis scorul prin Golubovici, care a scăpat de marcajul lui Belu şi a înscris cu o superbă lovitură de cap. Până la pauză timişorenii au încercat să revină, însă nici lovitura de cap a lui Goga şi nici pătrunderea lui Bărbuţ n-au modificat tabela de marcaj. CSMS Iaşi a intrat la cabine în avantaj, chiar dacă timişorenii au încercat egalarea. Trupa din Dealul Copoului a reuşit să se apere, dar şi să fie periculoasă pe contraatac.

In repriza a doua gazdele au venit mai motivaţi de la cabine şi au egalat situaţia după centrarea perfectă a lui Croitoru şi reluarea în poartă a lui Luchin. La un minut distanţă, Mădălin Ciucă i-a readus în avantaj pe moldoveni tot dintr-o lovitură cu capul bine plasată.

În minutul 62, Zicu obţine penalty după ce a fost faultat în careu de Ciucă. Dorin Goga este cel care îşi asumă răspunderea executării loviturii de pedeapsă şi marchează.

Gazdele au atacat parcă mai mult pe final, în speranţa că vor înscrie golul victoriei, însă CSMS a arătat că este o echipă matură, o echipă de prima ligă. Cu puţină atenţie, ieşenii puteau obţine la Timişoara toate cele trei puncte puse în joc. După acest meci, ieşenii au 13 puncte şi ocupă locul zece în clasament.

CSMS Iaşi a început meciul cu Caparco – I. Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ciucă – Mitici, Enescu – Viveiros, Şt. Grigorie, Piccioni – Golubovic.
Etapa viitoare CSMS va juca acasă în compania campioanei. Va fi un meci greu însă cel puţin un punct pot obţine ieşenii.

Sorry, the comment form is closed at this time.