Google

Bătaia pe ciolan e mai ceva ca la Plevna

Written on:decembrie 13, 2020
Comments
Add One

O analfabetă a îngropat capitala în gunoaie că vrea mai multă șpagă la partid și pe persoană fizică de la firma care duce gunoiul din București. Alt om nou în politică, premarele care este general, ține bucureștenii în frig și fără apă caldă în anul de grație 2020. Orban șprițangiul și-a dat demisia ca să revină la fel cum a mai făcut o dată. Aceste specimene, că oameni este imposibil să-i numești, spun că sunt politicienii noi. Bine a mai remarcat cineva că acum PNL este, de fapt, PD. Mai știe cineva ce a fost când PD, botezat PDL, cu Băsescu și Boc au format guvernul? Au chemat FMI, au tăiat salarii, au tăiat investițiile publice și au furat de-au rupt. Unii au ajuns după gratii, dar mulți hoți din acele vremuri de tristă amintire sunt liberi și încă fac politică. Istoria se repetă. Bine că mai sunt în Parlament și câteva glasuri incomode care, credem cu tărie, o să strige de se va auzi până la capătul lumii. Mai credem că românii vor ieși în stradă pentru că nu vor îndura mizeriile și hoțiile puse la cale de președintele trădător și echipa galbenă-verde-portocalie-albă-albastră.

PNL este de fapt PD (partidul lui Băsescu) pentru că a câștigat alegerile și există în zonele stăpânite de oamenii lui Băsescu. A se vedea numai Suceava, Cluj, Arad. Cu fotomodele analfabete în frunte și cu șprițangii ce așteptări să aibă poporul? Mai este un specimen care se uită-n oglindă toată ziua și împrumută miliarde euro în numele poporului român. Cu astfel de echipă România se duce glonț în părpastie. Cine va scoate țara de acolo e greu de anticipat. Să venim la zi însă. E o bătaie pe ciolan mai ceva ca la Plevna. Ce programe de guvernare, ce pandemie, funcțiile contează. Pe asta se luptă cei care se autodenumesc noi în politică. S-a promovat și se promovează „la greu” incompetența. Fotomodelul Trucan, care știe nimic, decât să meargă în „fițe” pe o scenă sau pe o masă, dacă-i nevoie, vrea ministru. Indiferent de care, pentru că „dacă nu curge, pică”. Până și cei care erau fani PNL și-au schimbat radical optica atunci când au văzut cât de mizerabili sunt cei de la vârf. Mai nou și „marele entelectual” rujatul și pudratul Rareș vrea să fie ministru. Vrea ministru de Interne.

Useriștii vor și ei miniștri așa că noul guvern de combinatori, ca să nu le spunem infractori, va avea mai mult de 30 de ministere. Deja unii indivizi au spus că ei ar despărți ministere. De ce? Pentru ca să fure cât mai mult din banul public. Ce contează că zilnic mor oameni, că spitalele sunt depășite? Interesul acestor penali e altul. Ei vor să fie miniștri ca să fure cât mai mult. E aceeași tragedie ca pe timpul guvernului Boc.

Românii vor să audă când se deschid școlile, piețele, cum vor petrece sărbătorile de iarnă, iar flămânzii ăștia se uită doar la miliardele de euro pe care să le fure.

Useristul șef e învățat cu milioanele de euro „panacotate” din proiectele pe care le-a păstorit până acum.

E jale și viitorul sună rău. Cum să sune bine, dacă în Parlament și-n guvern ajung tot felul de infractori?

Apropo de schimbări și de oamenii noi în politică sau de „dreapta unită”, bucureștenii s-au lămurit repede ce înseamnă oameni noi în politică. Stau în frig, iar mizerabilul care a ajuns primar general vorbește doar de moștenirea grea. Celălalt specimen, de la sectorul 1, ține Bucureștiul în mizerie. Halal aleși!

Leave a Comment