Google

Bâta în mâna prostului la Albiţa

Written on:noiembrie 22, 2015
Comments
Add One

Vama Albita masini la rand netCând grănicerii şi vameşii de la Albiţa n-au chef de muncă, stau şi se scarpină într-un loc intim, iar cozile devin kilometrice. Mai rău de atât este când grănicerii şi vameşii au chef de răzbunare pe „clienţi”, pentru că nu le-a ieşit şpaga regulamentară, atunci cozile formate de cei care vor să treacă frontiera într-un sens ori în altul ajung din România până în Republica Moldova.

Comportamentul slugilor politice îmbrăcate în grăniceri şi vameşi, din vama Albiţa, majoritatea nişte semianalfabeţi frustraţi, întrece orice închipuire pentru oamenii normali. Aceşti semianalfabeţi îmbrăcaţi în hainele statului şi plătiţi de cei mulţi, din taxe şi impozite, îşi exercită serviciul după cum au chef, nu după reguli bine stabilite. Invocând controale amănunţite, din cauza pericolului terorist, aceste specimene, că oameni normali nu sunt, care au primit de la statul român „bâta”, stau şi se scarpină în… unele locuri, se plimbă, fumează, vorbesc între ei, iar cozile ajung la câţiva kilometri.

Despre isprăvile unui vameş din ăsta needucat şi semianalfabet dar care se „dădea băieţaş„ am scrus nu demult. Zilele trecute, situaţia s-a agravat în vama Albiţa, pentru că grănicerii, dar şi vameşii n-aveau chef de controale. Sigur nu le-a ieşit şpaga de rigoare şi din acest motiv erau crispaţi. (Citiţi un amplu reportaj despre cei care au luat „bâta în mână” (mai bine ar ţine altceva în mână că oricum n-ar şti să facă diferenţa!) de la statul român, în ediţia tipărită a regionalului Informatorul Moldovei)

Leave a Comment