Google

Bărbat ascuns intr-un vagon cu minereu depistat la frontieră

Written on:octombrie 11, 2014
Comments
Add One

tigari autoturismPoliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi feroviar au intocmit lucrare penală pe numele unui bărbat din Tadjikistan care a incercat să intre fraudulos in Romania, ascuns intr-un vagon incărcat cu minereu.

In data de 09 octombrie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi feroviar, au observat, cu ajutorul camerelor de supraveghere, in vagonul nr. 23 al unui tren marfar, incărcat cu minereu şi sare, care circula pe relaţia Rusia – Romania, silueta unei persoane. Concomitent autorităţile de frontieră din Republica Moldova au informat că au observat acelaşi lucru in unul dintre vagoanele trenului de marfă.

In urma controlului efectuat a fost descoperită in vagonul nr. 23 o persoană de sex masculin, care nu vorbea limba romană sau o limbă de circulaţie internaţională. Bărbatul avea asupra sa un permis de conducere eliberat de către autorităţile din Elveţia şi un document eliberat de Ambasada Republicii Tadjikistan din Ucraina.

Din cercetările efectuate impreună cu autorităţile de frontieră din Republica Moldova şi din declaraţiile bărbatului, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta este Alexandre S.,  in varstă de 53 ani şi intenţiona să ajungă in Italia, in vederea găsirii unui loc de muncă.

In cauză poliţiştii de frontieră au intocmit lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunii de intrare in ţară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat.

La finalizarea cercetărilor bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin.

Leave a Comment