Google

Balul bobocilor la Liceul Nicolae Iorga din Negreşti

Written on:noiembrie 7, 2014
Comments
Add One

balul bobocilor negrestiJoi, 6 noiembrie 2014, a venit rândul liceenilor negreșteni să își marcheze intrarea în viața de liceu cu un spectacol de bun gust organizat la Casa de Cultură a orașului.

Spectacolul, prezentat de Dumitriu Mădălina (12 E) și Gologan Paul (11C) a fost deschis de un microrecital susținut de Roberta Radu, negreșteanca prezentă în finala concursului „Vocea României”. Concursul a reunit 10 echipe formate din: Ailincăi Silvia (9A) și Galan Robert (9E); Lăsâi Andreea și Hânceanu Robert (9E); Pârvu Luiza și Baciu Robert (9C); Anghel Bianca (9F) și Iosub Paul (9B); Rotaru Miruna (9B) și Ungureanu Lucian (9F); Crăciun Roberta (9G) și Dingu Florin (9F); Munteanu Alexandra (9A) și Florea Răzvan (9B); Chirilă Gabriela (9A) și Humă Andrei (9D), Hânceanu Larisa (9C) și Mărgineanu Cosmin (9B); Nimirceag Elena (9C) și Irimia Teodor (9D).

Bobocii au avut de parcurs probele de prezentare, de cultură generală, de karaoke, de dans și de impresionare a juriului, aceasta fiind poate și cea mai spectaculoasă. Elevii au prezentat juriului, format din profesori ai liceului, momente de pantomimă, scenete comice, interpretări muzicale, dansuri moderne, populare și orientale, desen pe tablă cu lipici și sclipici, reprezentații demne de Românii au talent.

Între probele de concurs elevii mai mari au delectat publicul cu interpretări muzicale (Ciubotariu Bianca, Ursu Ana-Maria, Loghin Cristina, Budescu Laura, Rotariu Ramona), dansuri populare (ansamblul Obârșii negreștene), dansuri moderne (elevele clasei a XI-a A), demonstrații de arte marțiale (Plopan Georgiana) și interpretare de text umoristic (Butnaru Bogdan, Mihalache Adelina, participanți și la Festivalul de Umor C. Tănase).

În final, juriul a hotărât ca titlurile de miss și mister boboc să fie acordate Biancăi Anghel (9F) și lui Paul Iosub (9B). De asemenea, au fost oferite premii pentru popularitate, creativitate, eleganță, pentru cei mai buni actori, pentru cei mai buni dansatori etc. Premiile au constat în cărți de literatură română și universală de calitate, oferite de profesoara Lăcrămioara Frățiman, coordonatoarea unui proiect derulat cu Fundația Mereu Aproape. De asemenea, bobocii de liceu au primit și produse cosmetice Avon.

Seara s-a încheiat printr-o discotecă la Pub Central din Negrești.

Întreaga activitate, de ținută și bun gust, a fost coordonată de profesorii Geta Boitan, Mihaela Rotariu, Daniela Todirașcu și Florin Onică.

Leave a Comment