Google

Bă, ne lăsaţi?

Written on:noiembrie 21, 2015
Comments are closed

Udrea netÎn ultimul timp, după ce manifestaţiile de stradă au arătat clar că politicul din România e tot o apă şi-un pământ, adică e format numai din bandiţi şi manipulatori, parlamentarii şi liderii de partide au tăcut. Dar s-au terminat, pe moment, manifestaţiile de stradă. Care a fost urmarea? A tăcut strada şi au început să urle politicienii. Aceste specimene n-au învăţat o iotă din mesajul manifestanţilor, din mesajul românilor. Deja începem să vedem cum Alinuţa de la PNL înşiră poveşti sentimentale ca să iasă în faţă. Cică ea ar fi vrut „să se facă” poliţist, apoi procuror, iar acum e „foarte mulţumită” că „nu s-a făcut”, lăsând să se înţeleagă faptul că poliţiştii şi procurorii ar fi corupţi. Ruşine, madam Alinuţa, PNL a fost la Putere şi a promovat poliţişti şi procurori corupţi, care acum ajung, pentru puţin timp, după gratii! Chiar domnia ta, madam Alinuţa, ai „păpat” nişte bănuţi de la bugetul statului, prin casa de avocatură, aşa că nu e bine să vorbeşti de funie în casa spânzuratului!

Altul care zgârâie din nou la uşa politicii mari, cu mesaje mincinoase şi mizerabile, este fostul preşedinte Traian Băsescu. Acesta a descoperit acum, după ce a condus România 10 ani, că şeful SMURD, cel care a construit sistemul în România, sistem care a devenit, dacă vreţi, un fenomen, nu se pricepe la aşa ceva şi ar trebui să se retragă. Dar de ce credeţi că-i spune Băsescu lui Arafat să se retragă? Pentru ca şmecherii cu ambulanţe private, care probabil că-l sponsorizează şi pe fostul preşedinte, să preia în mare parte activitatea SMURD, care acum este sistemul statului român. Nea Traiane, ne laşi? Ai fost 24 de ani în toate funcţiile publice posibile, ai lăsat în urmă mai nimic, în afară de scandal şi manevre mizerabile făcute în numele politicii, iar acum te-ai trezt că vrei să omori un sistem care funcţionează, vrei să schimbi România! Să fim serioşi! Dacă voiai aşa ceva, dacă ai fi respectat poporul care mereu te-a crezut şi ţi-a gustat glumele de şantier, ai fi făcut şi altceva în zece ani de mandat, în afară de hăhăieli răsuflate! S-a trezit acum onor exprezidentu’ să dea el sfaturi! Să fim serioşi!

|ştia doi au fost cei mai vocali în ultimele zile, dar pe lângă ei şi unii poarlamentari care se cred inteligenţi au dat frâu liber caracterului real pe care-l deţin la purtător. Unul a spus că românii ar trebui să-şi aleagă parlamentari din Bulgaria dacă nu le plac hoţii şi frustraţii din ţară. Altul poza în mare intelectual şi gânditor şi spunea românilor că-i de acord cu schimbarea dar să nu se schimbe nimic, ba mai mult de atât încerca să demonstreze el câtă muncă trebuie să depună parlamentarii în folosul celor mulţi şi… Pentru toţi aceştia nu avem decât un mesaj: Bă hoţilor şi bandiţilor, ne lăsaţi? (Continuare in editia tiparita a ziarului regional Informatorul Moldovei)

Sorry, the comment form is closed at this time.