Google

Autovehicule fara drept de circulatie in Romania descoperite de politistii de frontiera ieseni

Written on:iulie 14, 2014
Comments
Add One

Masina in vamaPolitistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrari penale pe numele a trei barbati care conduceau autovehicule care nu aveau drept de circulatie in Romania.

* In data de 12 iulie a.c., in jurul orei 22.50, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, V.B. cu cetatenie moldoveneasca si bulgara, in varsta de 49 ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca Man si o remorca marca Benalu. In urma verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat faptul ca remorca figureaza ca fiind radiata din circulatie de catre autoritatile din Spania.

* In data de 13 iulie a.c., in jurul orei 00.40, s-a prezentat in acelasi punct de trecere a frontierei M.A., cetatean moldovean, in varsta de 54 ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca Man si o semiremorca marca Atm. In urma verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat faptul ca semiremorca are numerele de inmatriculare expirate.

* Cateva minute mai tarziu tot in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, cetateanul roman  V.P., in varsta de 54 ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca Man si o remorca marca Atm. Si in acest caz lucratorii nostri au constatat faptul ca semiremorca are numerele de inmatriculare expirate.

Lucratorii nostri au intocmit pe numele celor trei conducatori auto, lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale carei placute cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare au fost retrase sau a unui vehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulatie in Romania.

Leave a Comment