Google

Autovehicul furat din Spania descoperit de politistii de frontiera vasluieni

Written on:iunie 11, 2014
Comments
Add One

ROMANIA-EU-POLICE-BORDER-ALBITAPolitisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au descoperit un autovehicul marca Volkswagen Crafter care fusese declarat furat din Spania.

In data de 10 iunie a.c., in jurul orei 07.20 s-a prezentat in P.T.F. Albita/I.T.P.F. Iasi pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii, pe sensul de intrare in tara Mihail T., cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 28 de ani, conducand un microbuz marca Volkswagen Crafter.

In urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca pentru autovehiculul in cauza este emisa o alerta de autoritatile din Spania, acesta figurand ca fiind furat.

In legatura cu cele constatate, conducatorul auto a declarat ca nu a avut cunostinta despre faptul ca autovehiculul figureaza ca fiind furat.

Politistii de frontiera i-au intocmit lui Mihail T., lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, autovehiculul in valoare de 110.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Leave a Comment