Google

Autovehicul fără drept de circulaţie in Romania depistat in trafic

Written on:septembrie 9, 2014
Comments are closed

pod stiubieni bt copyPoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni au descoperit in trafic un cetăţean roman care conducea o autoutilitară fără a avea drept de circulaţie pe drumurile publice din Romania.

In data de 08 septembrie a.c., ora 21.10, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni au oprit in trafic, pentru control, pe DN 24 A, o autoutilitară marca Ford Transit, inmatriculată in Bulgaria, condusă de cetăţeanul roman Ioan P., in varstă de 45 ani.

La solicitarea lucrătorilor noştri bărbatul a prezentat certificatul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice şi asigurare auto tip carte verde. Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare ocazie cu care au constatat că acestea sunt falsificate.

Poliţiştii de frontieră au intocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvarşirea infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulaţie in Romania.

Sorry, the comment form is closed at this time.