Google

Autovehicul fără drept de circulaţie in Romania depistat de poliţiştii de frontieră vasluieni

Written on:august 25, 2014
Comments
Add One

renault megane in vamaAutovehicul fără drept de circulaţie in Romania depistat de poliţiştii de frontieră vasluieni

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au descoperit in trafic un cetăţean roman care conducea un autoturism fără a avea drept de circulaţie pe drumurile publice din Romania.

In data de 24 august a.c., ora 19.30, lucrători din cadrul S.P.F. Huşi/I.T.P.F. Iaşi, care executa o misiune specifică de supraveghere şi control in zona de competenţă, a oprit pe direcţia localităţii de frontieră Ghermăneşti, un autoturism Renault Master inmatriculat in Bulgaria, condus de cetăţeanul roman S. L., in varstă de 36 de ani.

La solicitarea lucrătorilor noştri bărbatul a prezentat şi certificatul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice. Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că certificatul este falsificat.

Poliţiştii de frontieră au intocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvarşirea infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulaţie in Romania. (Biroul de presa al ITPF Vaslui)

Leave a Comment