Google

Autoutilitară declarata furată din Italia depistată la Galaţi

Written on:octombrie 23, 2014
Comments
Add One

tigari autoturismPoliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, o autoutilitară care figura ca bun căutat in vederea confiscării, alertă emisă de autorităţile italiene.

In data de 22 octombrie a.c. in jurul orei 15.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj de poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi a oprit pentru control pe un drum de acces, in apropierea DE 87, o autoutilitară marca Fiat Panda Van, inmatriculată in Italia, condusă de cetăţeanul roman, C. H., in varstă de 27 de ani, domiciliat pe raza municipiului Galaţi.

Avand suspiciuni cu privire la provenienţa autoutilitarei, lucrătorii noştri au efectuat verificări specifice, ocazie cu care au constatat că pentru autovehicul este emisă o alertă de autorităţile italiene, acesta fiind bun căutat in vederea confiscării.

Tanărul a declarat că a cumpărat autovehiculul din Italia, la inceputul anului 2013 şi nu are cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi cautat.

Poliţiştii de frontieră au intocmit pe numele lui C. H. lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de furt şi uz de fals, iar maşina a fost indisponibilizată pană la finalizarea cercetărilor.

Leave a Comment