Google

Autoturism Skoda furat, descoperit in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

Written on:iunie 11, 2014
Comments
Add One

Masina in vamaPolitistii de frontiera galateni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit un autoturism marca SKODA ROOMSTER care fusese declarat furat din Italia.

Astazi, in jurul orei 00.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul din Republica Moldova Veaceslav L., in varsta de 28 de ani, conducand un autoturism marca Skoda Roomster.

In urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca pentru autoturismul in cauza este emisa o alerta emisa de autoritatile din Italia, acesta figurand ca bun cautat vederea confiscarii.

In legatura cu cele constatate, conducatorul auto a declarat ca la sfarsitul anului 2013 a achizitionat autoturismul de la o persoana din Moldova si ca nu a avut cunostinta despre faptul ca autoturismul figureaza ca fiind furat.

In cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt, iar autoturismul, in valoare de 25.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Leave a Comment