Google

Autoturism neînmatriculat descoperit în trafic

Written on:septembrie 6, 2022
Comments are closed

Depistat conducând un ansamblu rutier care avea remorca neînmatriculată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări pe numele unui tânăr, care tracta o remorcă neînmatriculată.

În data de 05 septembrie a.c., în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, o persoană cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 30 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un autocamion și o remorcă.

Cu ocazia efectuării controlului, colegii noștri au constatat că remorca atașată nu este înregistrată sau înmatriculată.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Autoturism neînmatriculat descoperit în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au depistat în trafic un cetățean român, care conducea un autoturism neînmatriculat.

În data de 05 septembrie a.c., în jurul orei 10.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești- I.T.P.F. Iași, a oprit în trafic, pentru control, în localitatea Ijdileni, județul Galați, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că autoturismul este neînmatriculat, plăcuțele cu numărul de înmatriculare fiind expirate din data de 21.08.2022.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Sorry, the comment form is closed at this time.