Google

Autoturism neînmatriculat descoperit de poliţiştii de frontieră vasluieni

Written on:februarie 21, 2014
Comments
Add One

masina frontiera contrabanda sau ilegala2Poliţişti de frontieră din cadrul P.T.F. Albiţa au întocmit lucrare penală pe numele unei persoane care conducea un autoturism radiat din circulaţie.

În data de 21 februarie a.c., ora 05.10 la P.T.F. Albiţa/ I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, conducând un autoturism marca  Honda Accord, Viorel U., cu cetăţenie română şi R.Moldova, în vârstă de 41 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate de către lucrătorii noştri, s-a stabilit faptul că  mijlocul de transport  este radiat din circulaţie.

În legătură cu cele constatate  Viorel U. a declarat că  avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este scos din evidenţele autorităţilor, însă nu ştia că nu are dreptul să circule pe drumurile publice.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Viorel U. lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat  şi conducerea pe drumurile publice a unui  autovehicul  cu număr fals de înmatriculare.

Leave a Comment