Google

Autoturism neinmatriculat depistat de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Written on:august 25, 2014
Comments
Add One

Masina in vamaIn urma unei acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră gălăţeni un cetăţean roman s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la volanul unui autoturism care nu era inmatriculat.

In data de 24 augut a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Galaţi au oprit in trafic, pentru control, la ieşirea din municipiul Galaţi, un autoturism marca Mazda inmatriculat in Suedia, condus de cetăţeanul roman F. M., in varstă de 37 de ani, domiciliat in judeţul Galaţi.

Pe timpul controlului, bărbatul a prezentat cartea de inspecţie tehnică periodică şi asigurarea tip carte verde, fără a putea prezenta certificatul de inmatriculare al autoturismului.

In urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că autoturismul Mazda oprit pentru control figura ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile suedeze din anul 2009.

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au intocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvarşirea infracţiunii de punerea in circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat. (Biroul de presa al ITPF Galati)

Leave a Comment