Google

Autoturism neînmatriculat depistat de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Written on:decembrie 15, 2014
Comments
Add One

camion stradaÎn urma unei acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră gălăţeni un cetăţean român s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la volanul unui autoturism care nu era înmatriculat.

În data de 14 decembrie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au oprit în trafic, pentru control, la ieşirea din municipiul Galaţi, un autoturism marca Ford Courier înmatriculat în Germania, condus de cetăţeanul român D. P., în vârstă de 48 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi.

Deoarece bărbatul nu a putut prezenta la control certificatul de înmatriculare pentru autoturism lucrătorii noştri au efectuat verificări specifice in urma cărora au constat că autoturismul Ford Courier oprit pentru control figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile germane din luna aprilie 2014.

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Leave a Comment