Google

Autoturism furat din Spania descoperit de politistii de frontiera galateni

Written on:mai 19, 2014
Comments
Add One

mitsubishiPolitistii de frontiera galateni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au intocmit lucrare penala unui barbat, care conducea un autoturism ce figura ca fiind declarat furat in Spania.

In data de 18 mai a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Andrei A. avand dubla cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 31 de ani, conducand un autoturism marca Mitsubishi Montero, inmatriculat in Bulgaria.

In urma verificarilor specifice efectuate lucratorii nostri au constatat ca pentru autoturismul in cauza este emisa o alerta de autoritatile din Spania, acesta figurand ca fiind furat.

In legatura cu cele constatate, barbatul a declarat ca a achizitionat autoturismul in cursul lunii ianuarie a.c., precizand totodata ca nu a avut cunostinta despre faptul ca autoturismul figureaza ca fiind declarat furat.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt.

Autoturismul in valoare de 137.252 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Leave a Comment