Google

Autoturism de lux furat din Franta descoperit in P.T.F. Albita

Written on:martie 20, 2014
Comments
Add One

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPolitisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au descoperit un autoturism de lux care figura ca fiind declarat furat din Franta.

In data de 19 martie a.c., in jurul orei 09.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita / I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Veaceslav M., in varsta de 37 de ani, cu cetatenie romana si R.Moldova, conducand un autoturism marca BMW X1, an de fabricatie 2011, inmatriculat in Austria.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea placutelor cu numarul de inmatriculare si a documentelor prezentate la control, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca autoturismul figura ca fiind declarat furat din Franta, iar numarul de inmatriculare apartine unui alt autoturism inmatriculat in Austria.

Cu privire la cele constatate, cetateanul Veaceslav M. a declarat ca a nu are cunostinta despre faptul ca acesta este furat.

Politistii de frontiera i-au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

Autoturismul in valoare de 90.000 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii si definitivarii cercetarilor.

Leave a Comment