Google

Autoturism cu ţigări de contrabandă descoperit la Stânca

Written on:ianuarie 30, 2014
Comments
Add One

WV din spate nouPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu inspectorii vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate, într-un locaş special amenajat în podeaua unui autoturism, 8.400 de ţigarete cu timbru R. Moldova.

În data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Dănuţ N., cetăţean român, în vârstă de 25 de ani, conducând un autoturism marca VW Sharan, înmatriculat în judeţul Galaţi.

Pentru valorificarea unei informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, într-un locaş special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 8.400 ţigarete, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 1.890 lei, şi a autoturismului, în valoare de 8.100 lei, în vederea confiscării şi sancţionarea şoferul autoturismului cu amendă contravenţională în valoare de 7.000 lei.

Leave a Comment