Google

Autoturism cu numere expirate descoperit la P.T.F. Sculeni

Written on:ianuarie 30, 2014
Comments
Add One

renault megane in vamaPoliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au întocmit lucrare penală unui bărbat care conducea un autoturism ale cărui numere de înmatriculare erau expirate.

În ziua de 29 ianuarie a.c., s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, conducând un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în Germania, Victor B., cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 42 de ani.

La controlul de frontieră lucrătorii noştri au constatat că numerele de înmatriculare provizorii sunt expirate.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna decembrie a anului 2013 din Germania şi avea cunoştinţă despre faptul că numerele de înmatriculare erau expirate în momentul când a ajuns în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, dar spera să treacă neobservat.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neînmatriculat sau neînregistrat.

Leave a Comment