Google

Autoturism cu ITP-ul fals descoperit de politistii de frontiera galateni

Written on:iulie 3, 2014
Comments
Add One

Masina in vamaPolitistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat un cetatean din R. Moldova care conducea un autoturism marca Audi A6 pentru care a prezentat la control un talon de inspectie tehnica fals.

Astazi, in jurul orei 01.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, cetateanul din R. Moldova Andrei M. in varsta de 27 de ani, conducand un autoturism marca Audi A6, inmatriculat in Bulgaria.

La controlul de frontiera pe langa documentele de calatorie, conducatorul auto a prezentat si certificatul de inmatriculare si talonul care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice, emise in Bulgaria.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca talonul care atesta inspectia tehnica periodica nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unui document autentic, acesta fiind fals total.

Tanarul a declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca documentul respectiv ar fi fals.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Leave a Comment