Google

Autoturism cu ITP-ul fals descoperit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Written on:octombrie 4, 2014
Comments
Add One

Masina in vamaPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat un bărbat care conducea un autoturism marca Opel Zafira pentru care a prezentat la control un talon de inspecţie tehnică fals.

In data de 02 octombrie a.c., in jurul orei 15.45, in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, Boris. A. in varstă de 27 de ani, cu dublă cetăţenie romană şi R. Moldova conducand un autoturism marca Opel Zafira, inmatriculat in Bulgaria.

La controlul de frontieră pe langă documentele de călătorie, conducătorul auto a prezentat şi certificatul de inmatriculare şi talonul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice, emise in Bulgaria.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice in urma cărora au constatat faptul că talonul care atestă inspecţia tehnică periodică nu indeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unui document autentic, acesta fiind fals total.

Tanărul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentul respectiv ar fi fals.

Poliţiştii de frontieră i-au intocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunii de uz de fals.

Leave a Comment