Google

Autoturism cu documente false descoperit de poliţiştii de frontieră

Written on:februarie 21, 2014
Comments
Add One

masina volvo furatPoliţişti de frontieră din cadrul P.T.F. Albiţa au întocmit lucrare penală pe numele a unui cetăţean care conducea un autoturism pentru care a prezentat la control documente false.

În data de 20 februarie a.c., ora 22.00 la P.T.F. Albiţa/ I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, conducând un autoturism  marca Volvo, persoana cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova,  Anatolie A., în vârstă de 29 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la  autenticitatea certificatului de înmatriculare şi asigurării auto tip carte verde, s-au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că ambele documente sunt fals total.

Cu privire la cele constatate, cetăţeanul Anatolie A. a declarat că  a cumpărat autoturismul din municipiul Turda, judeţul Cluj şi nu are cunoştinţă despre faptul că  certificatul  de înmatriculare şi asigurarea tip Carte Verde  sunt false.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Anatolie A. lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Leave a Comment