Google

Audi Q5 furat din Austria descoperit la Sculeni

Written on:aprilie 21, 2014
Comments
Add One

Audi furat altulPolitistii de frontiera ieseni au depistat un cetatean roman care conducea un  autovehicul  marca Audi Q5 declarat furat in Austria.

In data de 17 aprilie a.c., in jurul orei 13.25 la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, judetul Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul roman D.O., in varsta de 54 ani, conducand un autovehicul marca AUDI Q5, inmatriculat in Cehia.

La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, s-a constatat faptul ca autoturismul figureaza furat din Austria din luna septembrie 2011.

Barbatul a declarat ca a achizitionat masina de la un cetatean ucrainean, in schimbul sumei de 25.000 euro si ca nu avea cunostinta despre faptul ca  aceasta este furata.

Politistii de frontiera ieseni i-au intocmit cetateanului roman lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de furt calificat si  punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare, urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerile legale.

Autovehiculul, in valoare de 112.500 lei lei a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Sculeni pentru continuarea cercetarilor.

Leave a Comment