Google

Au vrut combustibil ieftin si au luat teapa

Written on:aprilie 12, 2014
Comments
Add One

benzina pompaTribunalul Vaslui a emis pe numele lui L. Gelu, de 32 ani, din municipiul Bârlad, mandat de arestare preventivă în lipsă pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, fapte comise în luna martie 2014.

În fapt, în ziua de 01.03.2014, L. Gelu a oferit unei persoane, spre vânzare, 120 l motorină, pentru care a solicitat 420 lei, valoare sub preţul pieţei. Acesta s-a prezentat sub o calitate mincinoasă şi anume de angajat al unei benzinării din localitate.

Pentru a preda cantitatea de motorină, L.Gelu s-a deplasat cu autoturismul cumpărătorului în zona unei parcări. A primit suma convenită şi a solicitat câteva minute de aşteptare, pentru a intra în posesia cheii de la garajul unde este depozitată motorina.

L.Gelu nu a revenit la locul indicat, iar persoana vătămată a constatat că a fost înşelată şi a formulat plângere la Poliţia municipiului Bârlad împotriva acestuia.

Prin acelaşi mod de operare, L. Gelu a înşelat în luna martie alte 4 persoane, care au sesizat poliţiştii. Sumele solicitate pentru vânzarea carburantului au fost cuprinse între 125 şi 420 lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au efectuat cercetări cu privire la faptele comise de L. Gelu şi au formulat propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a formulat propunere de arestare preventivă a bărbatului de 32 ani magistraţilor din cadrul Judecătoriei Bârlad, propunere care a fost respinsă.

În ziua de 10.04.2014, Tribunalul Vaslui a admis contestaţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a dispus arestarea preventivă a lui L.Gelu pentru o perioadă de 30 zile.

În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru depitarea bărbatului şi punerea în executare a mandatului de arestare preventivă.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracţiuni, vă recomandăm să fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele care vă oferă diverse bunuri la preţuri mici.

Refuzaţi să participaţi la diferite tranzacţii pe stradă. Există o mare probabilitate de a fi păcăliţi şi de a pierde banii.

Leave a Comment