Google

Au talharit o batrana de aproape 80 ani si au ajuns dupa gratii

Written on:octombrie 30, 2014
Comments
Add One

gratii puscarieTrei bărbați din comuna Zorleni, care au tâlhărit o femeie de 78 ani, din localitate, au fost reținuți de polițiști . Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de aceștia.

În ziua de 26.10.2014, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Zorleni au fost sesizați de o femeie de 78 ani, din satul Popeni, comuna Zorleni, cu privire la faptul că în seara de 25.10.2014, în jurul orei 22:00, persoane necunoscute au intrat fără drept în curtea locuinței sale și au deposedat-o prin violență de un portofel cu bani.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secţiei 3 Poliție Rurală Bârlad și Postului de Poliție Zorleni au efectuat cercetări pentru identificare persoanelor în cauză, stabilind că acestea se numesc B. Alexandru, de 26 ani, B. Andrei, de 20 ani și S. Daniel, de 40 ani, toți din localitatea Popeni, comuna Zorleni.

În cursul serii respective, B. Alexandru și S. Daniel au pătruns prin escaladarea gardului în curtea persoanei vătămate, de unde au sustras vin. Ulterior, cei doi, împreună cu B. Andrei, au revenit la domiciliul femeii cu intenția de a mai sustrage vin, având asupra lor un recipient. La zgomotul produs de aceștia, persoana vătămată a ieșit în curte, iar S. Daniel a împins victima pe sol și i-a smuls un portmoneu pe care aceasta îl avea prins cu un șnur de gât și în care se aflau 1230 lei. Suma sustrasă a fost împărțită între cei trei bărbați, polițiștii reușind recuperarea a 500 lei.

B. Alexandru și S. Daniel au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, iar B. Andrei pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei trei au fost fost prezentați în cursul acestei zile la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, iar împotriva acestora s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar.

Leave a Comment