Google

Au ramas fara tigari si fara masina

Written on:mai 12, 2014
Comments
Add One

tigareteInspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Giurgiuleşti au reţinut în vederea confiscării aproximativ 7 000 ţigarete de contrabandă şi un autoturism cu locaşuri special amenajate pentru transportul acestora. Autoritatea vamală a sancţionat  persoanele implicate cu amenzi  contravenţionale în cuantum de 10 000 lei.

În data de 10/11 mai 2014, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de frontieră Giurgiuleşti au dejucat  două tentative de introducere ilegală în ţară a ţigaretelor de contrabandă.

În data de 10/11 mai 2014, în jurul orelor 22.00, respectiv orele 06.30 , la controlul vamal amănunţit efectuat cu ajutorul lui Bella, câinele specializat în detecţia de tutun şi produse din tutun, inspectorii vamali au descoperit 6000 ţigarete marca Rothmans, ascunse în vederea sustragerii de la controlul vamal în locaşuri special amenajate în aripile unui autoturism marca Mercedes S 320,  înmatriculat în Republica Moldova  şi 800  ţigarete, marca Ashima, în bagajele personale ale unui pasager aflat într-un autoturism, înmatriculat în Republica Moldova.

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a ţigaretelor de contrabandă şi a autoturismului cu locaşuri special amenajate în vederea disimulării ţigaretelor, sancţionând contravenţional persoanele implicate cu amenzi în valoare de 10 000 lei.

Leave a Comment