Google

Au lăsat copiii singuri în casă şi erau să moară arşi

Written on:februarie 17, 2015
Comments
Add One

incendiu pompierDoi copii din comuna Bogdăniţa au suferit arsuri în urma unui incendiu.

Marţi a fost zi cu ghinion pentru doi minori din Bogdăniţa, judeţul Vaslui. Pompierii au primit un apel pe 17 februarie, în jurul orei 10.15, prin care se sesiza faptul că în localitatea Cepeşti, din comuna Bogdăniţa, s-a produs un incendiu la o locuinţă, în interiorul căreia de aflau doi copii minori.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bârlad, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi două echipaje de prim ajutor, unul de la Staţia de Ambulanţă Bârlad şi echipajul de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul Vaslui.

În momentul sosirii echipajelor medicale la faţa locului, minorii fuseseră scoşi din locuinţă de către vecini, părinţii nefiind acasă. În urma incendiului, băiatul în vârstă de 3 ani şi şase luni a suferit arsuri de gradele II şi III la nivelul feţei, abdomenului şi membrelor, fiind transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti, iar sora mai mică a acestuia, în vârstă de un an şi şase luni, cu arsuri de gradele I şi II la nivelul feţei şi abdomenului, va fi transportată cu ambulanţa SMURD la un spital din Iaşi.

Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, afectate fiind tavanul din PVC şi o canapea în proportie de aproximativ 30 %, din dormitorul unde se aflau minorii. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un coş de fum neprotejat termic faţă de elementele combustibile ale planşeului.

Leave a Comment