Google

Au gasit hotul in cateva zile

Written on:martie 28, 2014
Comments
Add One

puscarie aUn bărbat de 28 ani, din comuna Văleni, care a reușit să sustragă bunuri din sediul unei societăți comerciale din municipiul Vaslui, a fost identificat de către polițiști.

În dimineața de 23.03.2014, am fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că, pe timp de noapte, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în sediul societății, de unde au sustras mai multe bunuri. Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui au efectuat cercetări la fața locului și au constatat că în incinta clădirii s-a pătruns pe o schelă metalică utilizată pentru lucrări de  izolație exterioară.

Din birorile societății au fost sustrase: o unitate centrală de la un calculator, un monitor, o imprimantă și alte bunuri, prejudiciul total fiind de aproximativ 8000 lei.  În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe M. Ionuț, de 28 ani, domiciliat în comuna Văleni. Acesta a sustras bunurile cu scopul de a le valorifica, însă a fost depistat de polițiști înainte de comercializarea acestora, recuperându-se astfel prejudiciul. M. Ionuț este bănuit de polițiști de comiterea unei alte infracțiuni de furt în luna noiembrie 2013, în dauna aceleiași societăți comerciale (din incinta societății fiind sustrasă suma de 1700 lei). Tânărul este cercetat în prezent sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Leave a Comment