Google

Au furat și cloșca nu numai ouăle de sub cloșcă

Written on:ianuarie 2, 2021
Comments are closed

Spune moldoveanul că hoț ordinar este cel care fură și ouăle de sub cloșcă. „Dreapta unită” fură și cloșca nu numai ouăle. Un an de guvernare cu Iohanis și slugile din dotare înseamnă multe miliarde euro împrumutate în contul României și furate de „mahări”. Va veni scadența și pentru acești „găinari”. Mai devreme sau mai târziu. S-au crezut și alții de neatins. Au văzut că roata se învârte și multe se plătesc pe acest pământ. Școala rămâne închisă, iar profesorii rămân cu salarii de nivelul muncitorilor necalificați. Așa vrea Câțu, Iohanis, care cică e profesor, Orban, psihopatul de Barna și restul cocalarilor care s-au instalat acum la putere. Politica liberală, conform doctrinei, sprijină profesiile liberale. Asta ca să știe hoții din fruntea PNL. ~ntre profesiile liberale se numără și învățământul. La Orban însă e greu să ai pretenții. La Câțu tot la fel, mai ales că el a fost atât de bun elev încât a făcut școală profesională după zece clase pentru că examenul de treaptă a fost mult prea greu pentru „inteligența” lui. Apoi cu niște șpagă s-a transferat la liceu, complet ilegal. La el nu se pune însă. Acum se laudă cu școli făcute în străinătate pe bani mulți. Cu bani orice analfabet își cumpără diplome. Exemple avem destule. Până și Becali sau alți analfabeți au câte două facultăți acum.

Revenind la Orban acesta e mecanic auto în hârtii, adică fără mare pregătire și din 1990 până azi a trăit doar cu funcții primite pe baza slugărniciei. E zero și-n meseria pentru care s-a pregătit cândva, iar în politică se vede câte parale face. Dar la Iohanis, care spune că-i profesor și a câștigat un purcoi de bani din meditații, merită să ai pretenții. Degeaba. Ei au bani doar ca să mărească numărul de ministere și instituții publice pentru a primi toți analfabeții câte un salariu la stat. Ca să știe toți e bine de reamintit că „dreapta unită” a mai înființat vreo 7-8 ministere și alte câte zeci de instituții publice, adică a mai creat câteva mii de locuri de muncă plătite din bani publici. Ei cred că poporul e chior și surd?

Cele câteva mii de locuri de muncă înseamnă sute de milioane de euro furate lunar din bugetul statului. Creșterile salariale pentru profesori, creșterea alocației pentru copii, majorarea pensiilor, toate conform legislației în vigoare, dau peste cap bugetul României. Așa spune Câțu. Totodată, același Câțu cheltuie în plus câteva sute de milioane de euro lunar pentru salariile amantelor galbene, albastre și verzi care populează noile ministere și noile instituții guvernamentale înființate recent. Unde-i dreptatea? Sfidarea e fără limite în guvernul Câțu. ~naintea Crăciunului a fost emisă o ordonanță de urgență pentru înființarea câtorva ministere și pentru schimbarea denumirii altora. Tot în aceeași perioadă a fost emisă o ordonanță de urgență prin care se îngheață toate veniturile angajaților statului. Au protestat polițiștii, adică cei care au muncit din greu la dat amenzi, conform ordinului primit de Vela direct de la Iohanis, grefierii, iar acum protestează salariații din învățământ. Au dreptate, pentru că sunt profesori cu vechime puțină care au salarii mai mici decât muncitorii necalificați de la parlament. Altfel spus, ăștia fură pe față și cu zâmbetul pe buze. Fac exact cum făceau țărăniștii, pediștii, liberalii, udemeriștii și alții care făceau parte din Convenția Democrată în perioada 1996-2000. Atât de mulți hoți erau în Convenția Democrată încât s-a lepădat de ea și președintele Emil Constantinescu. Să ne amintim că el a ieșit președinte susținut de Convenția Democrată. Istoria se repetă.

Unii hoți cu funcție din fosta CDR au ajuns la pârnaie. Istoria se repetă, însă România rămâne și mai săracă după hoarda liberalo-useristo-udemeristă.

Sorry, the comment form is closed at this time.