Google

Au confiscat cosmetice de aproape 25.000 lei

Written on:februarie 19, 2014
Comments
Add One

marfuriPoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţie de Frontieră Huşi au depistat şi sancţionat două persoane, care deţineau cutii cu implanturi dentare şi produse cosmetice pentru care nu au putut prezenta documente legale.

În data de 18 februarie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Huşi / I.T.P.F. Iaşi, pe timpul executării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, în zona de competenţă, au oprit în trafic, pentru control, la intrarea în localitatea Huşi, două autovehicule, despre care deţineau informaţii că transportă bunuri fără a deţine documente de provenienţă.

La ora 10.30, poliţiştii de frontieră au oprit un microbuz, condus de cetăţeanul Ion C, în vârstă de 28 de ani. Cu ocazia controlului, au fost descoperite  ascunse sub scaunele din spate ale mijlocului de transport, un număr de 20 cutii, care conţineau implanturi dentare, în valoare de 13.500 lei;

La  orele 22.30 politistii au oprit un microbuz condus de cetăţeanul Mihail C, în vârstă de  38 de ani, cu ocazia controlului, au fost descoperite în bagajele personale ale acestuia, produse cosmetice de diferite mărci, în valoare de 11.028 lei.

Oamenii legii au luat măsura sancţionării contravenţionale a celor doi bărbaţi  cu amenzi în valoare totală de 6500 lei şi au indisponibilizat bunurilor în vederea confiscării.

Leave a Comment