Google

Au ajuns dupa gratii din „smecherie”!

Written on:iunie 5, 2014
Comments
Add One

penitenciar copyPolițiștii de investigații criminale vasluieni au reținut doi tineri din comuna Văleni, care, în ziua de 04.06.2014, au lovit un elev într-o sală de clasă a unui liceu din municipiul Vaslui.

În după-amiaza de 04.06.2014, am fost sesizați la numărul de ugență 112 de un cadrul medical de la o unitate de învățământ liceal din municipiul Vaslui cu privire la faptul că un elev în vârstă de 16 ani a fost lovit de mai mulți tineri și are nevoie de îngrijiri medicale. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, fiind internată cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral și otoragie stângă”.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au demarat cercetări cu privire la acest incident, fiind identificate persoanele implicate în agresiune: F. Bogdan, de 25 ani și B. Gabriel, de 18 ani, ambii din comuna Văleni. Cei doi au intrat în sala de clasă în timpul pauzei și l-au lovit pe elevul de 16 ani, domiciliat în comuna Hoceni, cu pumnii și picioarele, dar și cu un grilaj metalic de la un calorifer.

Persoanele implicate au fost audiate la sediul poliției, fiind identificați și alți tineri, martori la evenimentul respectiv. Din cercetări a rezultat faptul că acest incident a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi, între B. Gabriel și victimă. Față de F. Bogdan și B. Gabriel, polițiștii au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, fiind efectuate în continuare cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Tinerii au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui. Față de aceștia a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar.

Leave a Comment