Google

AŢI VĂZUT ACEST COPIL?

Written on:decembrie 12, 2014
Comments
Add One

copil pol vsPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui caută un minor de 12 ani ani, care la data de 10 decembrie a.c., a plecat de la domiciliul tatălui său din municipiul Vaslui și nu a mai revenit.

În ziua de 11 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Vaslui au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că, fiul său Iordache Denis Cristian, de 12 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din municipiul Vaslui şi nu a mai revenit până în prezent.

La momentul dispariției, minorul purta o haină din fâş portocalie, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, ghete de culoare neagră şi o căciulă de culoare neagră.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1.50 metri, greutate de circa 46 kilograme, păr şaten tuns scurt, ochii căprui.

În prezent, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui desfășoară activităţi specifice în vederea depistării minorului dispărut.

Persoanele care pot oferi informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000, Număr Unic European pentru Copii Dispăruţi sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Leave a Comment