Google

Asta e soarta președinților!

Written on:septembrie 2, 2022
Comments are closed

PAMFLET

Când Ceaușescu apare, soarele răsare! Când Iliescu apare soarele răsare! Când Ciucă apare soarele răsare! Asta e soarta președinților! Să fie urmăriți de soare ori de soartă!

Că istoria se repetă este invariabil. Că dintotdeauna au fost lingăi și pupindosiști, iarăși este invariabil. Acestea din urmă sunt axiome. Era greu de crezut însă că leberalii, care se dau democrați, capitaliști, sunt mai comuniști și demagogi decât comuniștii.

Hai să ne reamintim un proverb cu președinți din timpurile Cooperativelor Agricole de Producție (CAP). Se întâlnesc doi președinți de CAP. Tomiță se întâlnește cu Neluțu. Amândoi sunt promovați de Partidul Comunist Român la conducerea CAP, în timpurile când „multă carte nu se cere, prost să fii să ai putere”. Stând ei la un ceai de mentă, că așa era la modă atunci, Tomiță îi spune lui Neluțu: Ai auzit măi Neluțu că a murit președintele Reagăn?

Da, măi Tomiță, dar tu ai auzit că a murit tovarășul președinte Brejnev?, răspunde Neluțu, tot mai întristat. De cealaltă parte, Tomiță, cu ochii în lacrimi, îi răspunde: Ce să faci, Neluțu, asta-i soarta președinilor!

Zilele trecute, am întâlnit un campion al libidinoșilor, pupindosiștilor și cum mai vreți. Auziți ce spune omul, la peste 3 decenii de când cică a apus epoca comunistă, epoca slugilor și a pupindosiștilor: „Soarele a venit cu domnul prim-ministru. E o realitate nu e un vis”. Apoi a continuat mascarada: „Melodia care spune mă simt ca la 20 de ani e valabilă și pentru mine, dar am mintiuța de acum”. Oameni buni, suntem în secolul 21, în anul de grație 2022, la peste 3 decenii de la „dispariția” regimului comunist. Atât a fost în stare să spună un „capitalist” liberal care stă pe un fotoliu de primar de un deceniu! (Carabusul Auriu)

Sorry, the comment form is closed at this time.