Google

Asaltul asupra credinței poporului român continuă-la Biserică este interzis dar pe pârtie cu miile este permis

Written on:ianuarie 7, 2021
Comments
Add One

Recent justiția românească a arătat că măsurile haotice adoptate de gașca de la putere sunt ilegale. Printre interdicțiile desființate de justiție figurează mersul la biserică și pelerinajele. Așadar, interdicția de a merge la biserică este ilegală, deci guvernul a încălcat legea cu bună știință.

Zilele trecute, o țară întreagă a văzut cum se înghesuiau mii de oameni la Sinaia. Ce distanțare fizică acolo, ce măști, ce reguli? Românii care au mers cu miile la Sinaia stăteau unul peste altul. După ce s-a vorbit mult în public despre această stare de fapt, care încalcă orice regulă/ recomandare a lui Iohanis și gașca, chipurile s-au sesizat și poliția și jadarmeria. Atenție, oameni buni, că abia aici vine bomba! S-au dat amenzi în valoare totală de 3.000 de lei. Serios?! Să ne amintim că au intrat cu mascații în biserici și au scos forțat oamenii afară după care i-au amendat ca pe niște infractori. La Sinaia treaba e alta.

Să ne uităm că înalte fețe bisericești sunt blamate zi de zi, de presa plătită de Orban, pentru că-și îndeplinesc menirea. Au fost interzise, ilegal, pelerinaje la Sfânta Parascheva, la Sfântul Andrei, la Sfântul Dimitrie. La biserică ai voie să mergi dacă ești din localitatea respectivă. La Sinaia este permis accesul tuturor de peste tot. Asta în condițiile în care multe țări din Europa se închid pentru că sunt depășite de problema coronavirusului. Guvernul italian a amânat deschiderea stațiunilor de schi din Italia. Japonezii cer stare de urgență și anul acesta Japonia va organiza Olimpiada. La Sinaia, în România, este altă lume. Acolo e zona fără coronavirus, acolo românii sunt în siguranță. De asta, mâine-poimâine va exploda iarăși numărul celor infectați. Pentru că Sinaia este o zonă liberă de coronavirus. De ce este liberă? Pentru că e condusă de primar PNL. Coronavirusul refuză să se înscrie în PNL. Trecând la o notă mai serioasă, e bine de precizat că dubla măsură a devenit politică de stat. Din păcate pentru cei mulți. Apropo de popor, oare câ va mai rezista să fie călcat în picioare de o oaste de strânsură? Deja polițiștii, profesorii, grefierii protestează, iar protestele abia au început. Va fi un an care va sărăci la maxim populația, dar și un an fierbinte din punct de vedere social. Cât va rezista hoarda de strânsură la putere?

Leave a Comment