Google

Armata vine la conducerea țării

Written on:martie 14, 2020
Comments
Add One

Profesor la Facultatea de Drept a Universității București, Gheorghe Piperea susține că în România se va instala starea de urgență, pe fondul răspândirii masive a coronavirusului. Avocatul spune că, în aceste condiții, România ar ajunge să fie condusă prin decrete, susținute de Armată.

Asta înseamnă, potrivit lui Piperea, că drepturile civile ale românilor se suspendă, iar noțiuni ca „partide, alegeri, talk-show-uri, party-uri, cafea gratis la birou, flirturi in team-building si glume pe facebook la adresa gardienilor viitoarei inchisori etc. vor fi suspendate, întrerupte, interzise”.

„A început cu meciurile de fotbal, cu spectacolele și cu slujbele religioase cu mai mult de 1.000 de enoriași. Va continua cu cluburile, restaurantele, metroul, școlile, facultățile. Cică va ține doar până la 31 martie. E doar carantină (=40 de zile de izolare, ca în evul mediu italian). Va culmina, însă, cu starea de urgență.
Pentru cei care solicită cu ovații astfel de măsuri de “protecție” am o veste: pe perioada stării de urgență drepturile civile se suspendă, iar țara se conduce prin decrete emise de armată. Noțiuni ca partide, alegeri, talk-show-uri, party-uri, cafea gratis la birou, flirturi în team-building și glume pe facebook la adresa gardienilor viitoarei închisori etc. vor fi suspendate, întrerupte, interzise. Totul pentru amenințarea cu efectele unui virus care, cică, în România, se elimină pe cale naturală, în 2 zile, dacă nu întâlnește alte maladii sau oameni foarte bătrâni. Nu o spun eu, ci Arafat. Totul pentru amenințarea globală cu efectele unui virus pentru care, cică, există un curativ, un anti-viral creat cândva, tot sub amenințarea unei pandemii, cea de ebola. Nu o spun eu, o spun oficiali ai OMS.

Aplaudați, deci, în continuare, sacrificiul drepturilor noastre civile și renunțarea (cică temporară) la stilul nostru de viață. Sigur veți obține imunitatea de turmă, că așa vă asigură statul pe care îl considerați cel mai corupt din Europa.

Cine ne asigură că nu va fi 31 martie 2021? Deja în UK se vorbește, complet aberant, de milioane se infectați până la Paști”, spune Piperea.

Leave a Comment