Google

Aici s-a ajuns în România normală a lui Iohanis/L-a bătut pe cel ce i-a dat viață

Written on:noiembrie 3, 2019
Comments
Add One

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Secția 1 Poliție Rurală Vaslui,  au reținut un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Deleni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii a 9 infracțiuni împotriva tatălui său.

La data de 02 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Secția 1 Poliție Rurală Vaslui au fost sesizați, de către un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Deleni, cu privire la faptul că, fiul său, în vîrstă de 29 de ani, a încălcat prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Vaslui la data de 11 octombrie a.c.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, bărbatul a încălcat în mod repetat prevederile ordinului de protecție, ultima data în ziua de 2 noiembrie a.c., ora 10:30, când persoana bănuită s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate, a pătruns în interiorul acesteia și a provocat scandal. Având în vedere faptul că bărbatul avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de instanţa de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de vătămată şi locuinţa acesteia, acesta a încălcat cu bună ştiinţă ordinul de protecţie.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea a 9 infracțiuni (amenințare, violență în familie, furt între rude și încălcarea unei hotărâri judecătorești), toate săvârșire împotriva tatălui său.

Leave a Comment