Google

ADIO SALARII DACĂ VIN LIBERALII LA PUTERE

Written on:septembrie 9, 2019
Comments
Add One

VOTAȚI-I OAMENI BUNI! VOTAȚI PNL CEI CARE AU MUȘCAT MOMEALA CU JUSTȚIA ÎNCĂLECATĂ DE PSD!

Vicepreședintele PNL Florin Cîțu spune că majoritatea bugetarilor „sunt praf la locul de muncăși dacă liberalii ajung la guvernare ar trebui să se introducă măsuri precum eliminarea de vouchere, tichete de vacanta, sporuri, pensii speciale. El a spus că guvernarea liberală va face „curățenie” și a indicat „primăvara” drept momentul schimbărilor.

„Vine momentul adevărului!

În medie salariile nete ale bugetarilor sunt duble față de cele din sectorul privat. DUBLE! Dar comparația nu este corectă. Nu surprinde toate informațiile.

Bugetarii primesc tichete de vacanță, tot felul de sporuri, zile libere și cel mai important siguranța că indiferent de c=t de prost își fac meseria nu pot să fie concediați. Tot ce primesc în plus bugetarii este susținut de taxe plătite de privați.

Este clar că bugetarii sunt privilegiații societății. Fără niciun dubiu. Trebuie să avem curajul să recunoaștem toți acest lucru. Restul rom=nilor, din țară și din străinătate, muncesc pentru ca bugetarii să trăiască bine, chiar dacă majoritatea sunt praf la locul de munca. (Există bugetari care merită fiecare leu pe care îl primesc. Ei sunt singurii care răm=n în guvernarea liberală.)

O DISCRIMINARE nenorocită care trebuie să dispară din societate. AJUNGE!!!

Sunt două soluții pentru a elimina această discriminare promovată și susținută de guvernele socialiste.

Dacă bugetarii vor să-și păstreze aceste beneficii atunci trebuie să accepte să plătească taxe mai mari pe venit decât cei din sectorul privat.

Nu este o soluție optimă. Taxele distorsionează comportamentul și am avea alte probleme neprevăzute. Ar funcționa doar în cazul pensiilor speciale și al veniturilor din prezența în diferite consilii de administrație – adică taxarea sinecurilor.

Rămâne această soluție. Bugetarii trebuie să accepte să muncească fără vouchere, tichete de vacanță, tot felul de sporuri, pensii speciale și mai ales trebuie să accepte să fie concediați atunci când nu-și fac treaba.

A lucra în sectorul public nu trebuie să mai arate ca un premiu. Ca și cum cel care ajunge acolo a câștigat la loterie și este aranjat pe viață.

Este inadmisibil să dai șpagă să lucrezi în sectorul public când economia privată importă forță de muncă din exterior!

Acest sistem bolnav și falimentar implementat de PSD^ALDE DISPARE cu venirea liberalilor la guvernarea României!”, spune Câțu.

Leave a Comment