Google

Adevărul nu prea bate manipularea în România anului de grație 2019

Written on:martie 4, 2019
Comments
Add One

Președintele PSD are iluzii deșarte. Fiind în turneu prin țară Liviu Dragnea a vorbit de niște drumuri, de găsirea unor soluții pentru ca statul prin Compania Națională de Drumuri să facă autostrăzi, soluție care ar economisi mulți bani din bugetul statului, despre veniturile românilor, făcând trimitere la minciunile lansate de Iohanis privind lipsa banilor pentru pensii și salarii, dar aceste adevăruri, fapte concrete văzute și trăite de fiecare român, sunt bătute la scor de minciunile prezentate drept adevăruri de trădătorul Iohanis și trompetele lui. Dragnea spune că până la urmă adevărul învinge. Din păcate pentru el sunt doar iluzii deșarte. Minciuna e mai gustată de români decât adevărul. Comparați informația cu 10 kilometri de asfalt într-o comună care era în glod cu știrea mincinoasă cu nu știu ce modificări la legile justiției și veți vedea că minciuna e apreciată de români.

Să vedem ce spune Dragnea. „Se va face drumul expres Târgu Jiu- Craiova, se va face drumul expres Craiova – Pitești, se va face drumul expres până la Reșița. Le putem face. Mai sunt câțiva și sper ca ministru Cuc să audă și să înțeleagă, mai sunt câțiva derbedei securiști în unele ministere care blochează. România are bani, avem bani și doar ne uităm cum stăm cu banii în mână și nu putem să facem lucrările pe care le-am hotărât. Avem parte de invenții și piedici de la instituții românești. Avem curaj, ne dorim ca țara asta să se dezvolte? Atunci să nu mai stăm să dormim, să nu mai stăm să ne împiedicăm, să nu mai stăm după cei care nu vor să facă. Dacă vreți ca toate aceste obiective să se îndeplinească, dacă vreți să vă uitați în ochii copiilor, în ochii semenilor voștri, cu toată sinceritatea și să spuneți că am făcut tot ce a depins de noi, nu ne-am abătut, atunci ieșiți la luptă, stimați colegi, ieșiți și spune-ți adevărul, nu altceva”, a afirmat Dragnea, duminică, în discursul susținut la conferința de alegeri a PSD Gorj.

Președintele PSD a afirmat, într-o conferință de presă organizată după încheierea alegerilor din filială, că s-au semnat contractele pentru două tronsoane ale drumului expres Craiova – Pitești. „Am văzut cât este de aglomerat acest drum Craiova – Pitești și nu numai Craiova – Pitești, toate drumurile au început să fie aglomerate, pentru că economia a crescut în acești doi ani foarte mult, rapid, asta înseamnă că și mărfurile circulă mai mult. Este absolut obligatoriu ca acest drum expres să se realizeze, din câte știu pentru două tronsoane s-au semnat contractele și urmează celelalte două tronsoane să intre rapid în procedurile de achiziție. Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă dedicată doar pentru acest drum expres, Olguța Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului ministru pe infrastructură pentru a se implica și ea direct în a urmări realizarea acestei lucrări care este extrem de importantă pentru această zonă”, a spus el.
Continuare în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment